Aurinkopaneelit ja aurinkosähköjärjestelmät

Aurinkopaneelit kaikkiin käyttötarkoituksiin – mökille, kotiin, veneeseen, maatiloille ja yrityksiin.

AURINKOSÄHKÖJÄRJESTELMÄN PERUSSETTI

  • Paneeli 130W
  • AGM-akku 200Ah , lataussäädin ja asennusteline
  • Käyttökohteena esim. valaistus, tietokoneet, TV/Radio, vesipumppu

Kysy hinta.

Aurinkopaneeli muuttaa auringon valon uusiutuvaksi sähköenergiaksi, jota voi hyödyntää esimerkiksi  kesämökin, kodin, veneen tai asuntovaunun sähköistyksessä. Tarjoamamme aurinkopaneelit mahdollistavat  kaikentyyppiset ja kokoiset järjestelmät. Järjestelmien laajentaminen on vaivatonta, ja paneeleita lisäämällä järjestelmä kasvaa ja muuttuu tarpeidesi mukaan.  Aurinkosähköjärjestelmä on helppo sovittaa yhteen kodin yleiseen sähköverkkoon kytketyn järjestelmän kanssa. Korkealaatuiset aurinkopaneelit ovat ympäristöystävällinen, energiatehokas ja pitkäikäinen ratkaisu.

Aurinkopaneelin tuottama sähkö varastoidaan yhdessä tai useammassa akussa. Oikeantyyppinen ja hyvälaatuinen akku on tärkeä osa tehokasta ja hyvin toimivaa järjestelmää. Akustoa käytetään yöllä ja pilvisinä päivinä, ja sen kapasiteetti mitoitetaan kattamaan muutaman päivän normaalikulutus ilman latausta.

Aurinkosähköjärjestelmiä voidaan asentaa myös asuin- ja toimistorakennuksiin, jolloin ne tuottavat osan rakennuksessa tarvittavasta energiasta.

Aurinkosähköjärjestelmien (sis. tarvittavat paneelit, telineet, säätimet, akut ja pienasennustarvikkeet) hinta vaihtelee kohteesta ja energiankulutustarpeesta riippuen.Kesämökkijärjestelmät (sisältäen yleensä 90-130 W:in paneelit maksavat asennuttuna noin 1 500-2 000 euroa.  130 W:n aurinkopaneeli yhdessä 200 Ah:n akun kanssa riittää kesämökin kohtuulliseen valaistukseen sekä radion, television  ja vesipumpun käyttöön.Yhteishankinnalla tai tekemällä esimerkiksi osa asennustyöstä itse, voi kokonaiskustannusta alentaa merkittävästi.

Ota yhteyttä ja kerro miten voimme palvella sinua! Teemme sinulle loistavan tarjouksen!

Yhteystiedot

SunBio Oy
Karvakalliontie 2 B7, 44280 Sumiainen

Puh. 040 585 3523

Tuotekohtaiset alasivut

SunBio Oy, Karvakalliontie 2 B7, FI-44280 SUMIAINEN. Puhelinnro: 040 585 3523 | Y-tunnus 2272073-8 | Tietosuojalausunto

Toimimme seuraavissa kaupungeissa / kunnissa ja niiden lähialueilla: Hankasalmi, Joutsa, Jyväskylä, Jämsä, Kannonkoski, Karstula, Keuruu, Kinnula, Kivijärvi, Konnevisi, Kuhmoinen, Kyyjärvi, Laukaa, Luhanka, Multia, Muurame, Petäjävesi, Pihtipudas, Saarijärvi, Toivakka, Uurainen, Viitasaari ja Äänekoski. Tuomme palvelumme teidän luoksenne eli kysykää mahdollisuuksista myös muilla alueilla.