Aurinkokeräimet ja aurinkolämpöjärjestelmät

Tiesitkö, että aurinkolämmöllä voidaan tuottaa yli puolet omakotitalon vuotuisesta lämpimän käyttövedentarpeesta?

AURINKOLÄMPÖJÄRJESTELMÄ

  • Aurinkokeräin Vitosol 200F 2,3m2 x 2kpl
  • Pumppuryhmä
  • Vitosolic 100 ohjausryhmä
  • Paisuntasäiliö
  • Vitocell 100 käyttövesivaraaja
  • Muut asennustarvikkeet

Hinta alkaen 3150 € + asennus.
Asennuksen lisäksi tarvitaan nk. kattokannakkeet ja liuospiirin menopaluuputket antureineen.  Nämä eivät sisälly järjestelmän hintaan.

Aurinkokeräin on aurinkolämpöjärjestelmän tärkein komponentti. Se muuntaa auringon valon lämpöenergiaksi, jota voidaan hyödyntää käyttöveden sekä tilojen lämmitykseen. Aurinkolämpökeräin voidaan liittää mihin tahansa vesikeskuslämmitysjärjestelmään ja sitä voi käyttää lämpimän käyttöveden tuottamiseen myös suorasähkölämmitteisessä talossa. Aurinkolämpöjärjestelmä on pitkäikäinen ja energiatehokas ratkaisu kodin kuin vapaa-ajan kohteiden sähkölaskun pienentämiseen.

Kun aurinkolämpöjärjestelmää mitoitetaan, lähtökohtana on kesäkuukausien lämpöenergiakulutus, lähinnä käyttöveden tarve. Varaajan kapasiteetti pyritään mitoittamaan muutaman päivän kulutukseen. Aurinkolämpöjärjestelmä toimii talvikaudella muun lämmitysjärjestelmän ohella.Yleisesti voidaan sanoa, että omakotitalossa puolet vuotuisesta lämpimän käyttöveden energiantarpeesta saadaan 5 – 8 m2 keräinpinta-alalla. Huoneiden lämmitys mukaan luettuna tarvitaan 10 – 12 m2 keräinpinta-alaa.

Yhteishankinnalla tai tekemällä esimerkiksi osa asennustyöstä itse, voi kokonaiskustannusta alentaa merkittävästi.

Ota yhteyttä ja kerro miten voimme palvella sinua! Teemme sinulle loistavan tarjouksen!

Yhteystiedot

SunBio Oy
Karvakalliontie 2 B7, 44280 Sumiainen

Puh. 040 585 3523

Tuotekohtaiset alasivut

SunBio Oy, Karvakalliontie 2 B7, FI-44280 SUMIAINEN. Puhelinnro: 040 585 3523 | Y-tunnus 2272073-8 | Tietosuojalausunto

Toimimme seuraavissa kaupungeissa / kunnissa ja niiden lähialueilla: Hankasalmi, Joutsa, Jyväskylä, Jämsä, Kannonkoski, Karstula, Keuruu, Kinnula, Kivijärvi, Konnevisi, Kuhmoinen, Kyyjärvi, Laukaa, Luhanka, Multia, Muurame, Petäjävesi, Pihtipudas, Saarijärvi, Toivakka, Uurainen, Viitasaari ja Äänekoski. Tuomme palvelumme teidän luoksenne eli kysykää mahdollisuuksista myös muilla alueilla.